Cartea "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.2" scrisa de COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU

MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.2
  • ISBN/COD:1222-1120
  • Editura:UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI
  • An apariție:2002
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:102
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:16.0 x23.0 x0.5
  • Mentiuni:OBTINEREA PREMIXURILOR DESTINATE FABRICARII PRODUSELOR DE PANIFICATIE. CULTURI DE BACTERII LACTICE. FABRICAREA CRUPELOR DE OREZ CU FOLOSIREA PRELUCRARII HIDROTERMICE A OREZULUI BRUT. LACTITOLUL - UN PREBIOTIC FUNCTIONAL. UTILIZAREA EXTRUDARII LA FABRICAREA CEREALELOR PENTRU MICUL DEJUN. ETC.
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.2" scrisa de autorul(i) COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU a fost publicata de editura UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI in anul 2002. Cartea este scrisa in limba romana si are 102 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 16.0 cm x 23.0 cm x 0.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.2, COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU