Cumpărăm cărți

Achizitii carti Iasi - 0741012613

    Anticariat Iasi - cumparam carti din toate domeniile, orice cantitate, cu plata pe loc. Lichidam stocuri, biblioteci. Ne deplasam pe raza orasului Iasi pentru a face o evaluare corecta a cartilor dvs. Tel: 0741012613        
    Doar pentru cei din Iași, care nu știu ce să mai facă cu cărțile lor, sau au o blbiiotecă moștenită, sau vor să-și mai aerisească rafturile, Anticariat Ursu iți rezolvă situația rapid - ne deplasăm la dvs. pentru a vă oferi o estimare și o ofertă de preț corectă!
    Anticariat Ursu achiziționează cărți din diverse domenii: istorie, filosofie, psihologie, sociologie, cărți tehnice, etc., la cele mai bune prețuri cu plata pe loc.
        
    Datorita reinvierii interesului pentru discul de vinil, Anticariat Ursu a inceput sa comercializeze pentru pasionatii de muzica pe acest fel de suport, discuri de vinil din toate categoriile muzicale: pop, rock, folk, muzica clasica, muzica usoara, discuri cu povesti, teatru radiofonic, etc. Deci, daca aveti discuri pe care doriti sa le valorificati, ati ajuns unde trebuie: Anticariat Ursu cumpara orice cantitate de discuri, din toate genurile muzicale!

Ne deplasăm la dvs. pe raza localității Iași.

Nu ezitați să ne contactați:0741012613