Cartea "TEHNOLOGIA RESTAURANTELOR" scrisa de RADU NICOLESCU
- ISBN/COD:973-98882-0-8
- Editura: INTER REBS
- An apariție: 1997
- Limba: romana
- Nr. Pagini: 366
- Tip copertă: Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:17.0 x23.0 x2.0
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "TEHNOLOGIA RESTAURANTELOR" scrisa de autorul(i) RADU NICOLESCU a fost publicata de editura INTER REBS in anul 1997. Cartea este scrisa in limba romana si are 366 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 23.0 cm x 2.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
PRINCIPII DE IGIENA ALIMENTARA ION ENESCU
Pret:7,99lei
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:3,99lei
DOMUS. ALMANAH AL REVISTEI STEAUA COLECTIV
Pret:10,99lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:8,99lei
BUCATARIA VACANTEI ELENA RUSU
Pret:3,99lei
DIN BUCATARIA POPOARELOR DOINA DRAGOS
Pret:10,99lei
Etichete: TEHNOLOGIA RESTAURANTELOR, RADU NICOLESCU