Cartea "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2003, VOL.14, NR.1" scrisa de COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU
- ISBN/COD:1222-1120
- Editura:UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI
- An apariție:2003
- Limba:romana
- Nr. Pagini:136
- Tip copertă:Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:16.0 x23.0 x0.6
- Mentiuni:PROCESAREA TERMICA A FAINII. PROCESAREA HIDROTERMICA A FAINII. PROCESE HIDRO-TERMICE DE IMBUNATATIRE A PROPRIETATILOR TEHNOLOGICE ALE TARATELOR PENTRU PANIFICATIE, ETC.
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2003, VOL.14, NR.1" scrisa de autorul(i) COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU a fost publicata de editura UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI in anul 2003. Cartea este scrisa in limba romana si are 136 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 16.0 cm x 23.0 cm x 0.6 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
Etichete: MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2003, VOL.14, NR.1, COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU