Cartea "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.3" scrisa de COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU

MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.3
  • ISBN/COD:1222-1120
  • Editura:UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI
  • An apariție:2002
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:134
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:16.0 x23.0 x0.5
  • Mentiuni:INFLUENTA APEI STRUCTURATE ASUPRA PROPRIETATILOR DE MACINIS ALE GRAULUI. SECARA SI FAINA DE SECARA - CERINTE DE CALITATE. CERCETARI PRIVIND ADAOSUL DE AMIDON ASUPRA PROCESULUI DE FERMENTARE A ALUATULUI. CERCETARI TEHNICO-EXPERIMENTALE PRIVIND AROMA PAINII. CERCETARI PRIVIND INFLUENTA AMBALAJULUI ASUPRA CALITATII PAINII. FABRICAREA FAINII OVAZ PENTRU PANIFICATIE. ETC.
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.3" scrisa de autorul(i) COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU a fost publicata de editura UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI in anul 2002. Cartea este scrisa in limba romana si are 134 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 16.0 cm x 23.0 cm x 0.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.3, COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU