Cartea "FRUCTE LEGUME SI FLORI METODE DE PRELUNGIRE A PASTRARII IN STARE PROASPATA" scrisa de D. BECEANU A. CHIRA I. PASCA

FRUCTE LEGUME SI FLORI METODE DE PRELUNGIRE A PASTRARII IN STARE PROASPATA
  • ISBN/COD:973-8011-50-7
  • Editura:M.A.S.T.
  • An apariție:2003
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:399
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:13.0 x20.0 x1.5
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "FRUCTE LEGUME SI FLORI METODE DE PRELUNGIRE A PASTRARII IN STARE PROASPATA" scrisa de autorul(i) D. BECEANU A. CHIRA I. PASCA a fost publicata de editura M.A.S.T. in anul 2003. Cartea este scrisa in limba romana si are 399 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 13.0 cm x 20.0 cm x 1.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: FRUCTE LEGUME SI FLORI METODE DE PRELUNGIRE A PASTRARII IN STARE PROASPATA, D. BECEANU A. CHIRA I. PASCA