Cartea "TEHNOLOGII, UTILAJE, RETETE SI CONTROLUL CALITATII IN INDUSTRIA DE PANIFICATIE" scrisa de MIHAI LEONTE

TEHNOLOGII, UTILAJE, RETETE SI CONTROLUL CALITATII IN INDUSTRIA DE PANIFICATIE
  • ISBN/COD:973-868-486-2
  • Editura:ECOZONE
  • An apariție:2007
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:410
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:17.0 x24.0 x2.0
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "TEHNOLOGII, UTILAJE, RETETE SI CONTROLUL CALITATII IN INDUSTRIA DE PANIFICATIE" scrisa de autorul(i) MIHAI LEONTE a fost publicata de editura ECOZONE in anul 2007. Cartea este scrisa in limba romana si are 410 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 24.0 cm x 2.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA TEHNICA

Etichete: TEHNOLOGII, UTILAJE, RETETE SI CONTROLUL CALITATII IN INDUSTRIA DE PANIFICATIE, MIHAI LEONTE