Foloseste codul: LOVE20 la finalizarea comenzii, pentru a obtine - 20% discount la toate produsele noastre!
Cartea "TEHNOLOGII FRIGORIFICE IN VALORIFICAREA PRODUSELOR ALIMENTARE DE ORIGINE VEGETALA" scrisa de PETRU NICULITA, NICOLAE PURICE
- ISBN/COD:1059IP13D1918TE
- Editura: CERES
- An apariție: 1986
- Limba: romana
- Nr. Pagini: 276
- Tip copertă: Cartonată (Hardcover)
- Dimensiuni carte:17.0 x24.0 x1.5
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "TEHNOLOGII FRIGORIFICE IN VALORIFICAREA PRODUSELOR ALIMENTARE DE ORIGINE VEGETALA" scrisa de autorul(i) PETRU NICULITA, NICOLAE PURICE a fost publicata de editura CERES in anul 1986. Cartea este scrisa in limba romana si are 276 de pagini cu coperta tip Cartonată (Hardcover). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 24.0 cm x 1.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA AGRICULTURA/ ZOOTEHNIE
FIZIOLOGIA ANIMALELOR SI A OMULUI N. SANTA, P. JITARIU
Pret:47,99lei
VITICULTURA GENERALA T. MARTIN
Pret:85,99lei
MECANIZAREA LUCRARILOR IN VITICULTURA ION SULEA
Pret:42,99lei
CULTURA SMOCHINULUI IN GOSPODARIE MARI-ANN DROBOTA
Pret:41,99lei
PRODUCEREA CIUPERCILOR N. MATEESCU
Pret:6,99lei
MASINI SI INSTALATII ZOOTEHNICE V. GOIA, A. MITROI, C. ILIESCU, V. VILCU
Pret de la:151,99lei
Etichete: TEHNOLOGII FRIGORIFICE IN VALORIFICAREA PRODUSELOR ALIMENTARE DE ORIGINE VEGETALA, PETRU NICULITA, NICOLAE PURICE