Black Friday 2024: Foloseste codul: BLACKFRIDAY20 la finalizarea comenzii, pentru a obtine - 20% discount la toate produsele noastre!

Cartea "TEHNOLOGII DE AMBALARE A LEGUMELOR SI FRUCTELOR PROASPETE SI INDUSTRIALIZATE" scrisa de I.MIRCEA

TEHNOLOGII DE AMBALARE A LEGUMELOR SI FRUCTELOR PROASPETE SI INDUSTRIALIZATE
  • ISBN/COD:3931985IPORATE
  • Editura:TEHNICA
  • An apariție:1986
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:294
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:14.0 x20.0 x2.0
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "TEHNOLOGII DE AMBALARE A LEGUMELOR SI FRUCTELOR PROASPETE SI INDUSTRIALIZATE" scrisa de autorul(i) I.MIRCEA a fost publicata de editura TEHNICA in anul 1986. Cartea este scrisa in limba romana si are 294 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 14.0 cm x 20.0 cm x 2.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA DIVERSE

Etichete: TEHNOLOGII DE AMBALARE A LEGUMELOR SI FRUCTELOR PROASPETE SI INDUSTRIALIZATE, I.MIRCEA