Cartea "TEHNOLOGIE CULINARA, DE COFETARIE SI PATISERIE, MANUAL PENTRU CLASA A IX-A" scrisa de G. PIRJOL, G. PONTU, D. DUMITRASCU NICU, C. BRUMAR
- ISBN/COD:973-30-5300-7
- Editura:DIDACTICA SI PEDAGOGICA
- An apariție:1996
- Limba:romana
- Nr. Pagini:93
- Tip copertă:Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:16.0 x23.0 x0.5
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "TEHNOLOGIE CULINARA, DE COFETARIE SI PATISERIE, MANUAL PENTRU CLASA A IX-A" scrisa de autorul(i) G. PIRJOL, G. PONTU, D. DUMITRASCU NICU, C. BRUMAR a fost publicata de editura DIDACTICA SI PEDAGOGICA in anul 1996. Cartea este scrisa in limba romana si are 93 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 16.0 cm x 23.0 cm x 0.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
Etichete: TEHNOLOGIE CULINARA, DE COFETARIE SI PATISERIE, MANUAL PENTRU CLASA A IX-A, G. PIRJOL, G. PONTU, D. DUMITRASCU NICU, C. BRUMAR