Cartea "TEHNOLOGIA PRODUSELOR DE COFETARIE SI PATISERIE. MANUAL PENTRU CLASE X-XII" scrisa de A. MANAILESCU, E. NICOLAU, D. CAMPIAN, G. PANTU, M. CONSTANTINESCU

TEHNOLOGIA PRODUSELOR DE COFETARIE SI PATISERIE. MANUAL PENTRU CLASE X-XII
  • ISBN/COD:973-30-1507-5
  • Editura:DIDACTICA SI PEDAGOGICA
  • An apariție:2006
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:327
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:17.0 x24.0 x2.0
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "TEHNOLOGIA PRODUSELOR DE COFETARIE SI PATISERIE. MANUAL PENTRU CLASE X-XII" scrisa de autorul(i) A. MANAILESCU, E. NICOLAU, D. CAMPIAN, G. PANTU, M. CONSTANTINESCU a fost publicata de editura DIDACTICA SI PEDAGOGICA in anul 2006. Cartea este scrisa in limba romana si are 327 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 24.0 cm x 2.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: TEHNOLOGIA PRODUSELOR DE COFETARIE SI PATISERIE. MANUAL PENTRU CLASE X-XII, A. MANAILESCU, E. NICOLAU, D. CAMPIAN, G. PANTU, M. CONSTANTINESCU