Cartea "TEHNOLOGIA PRODUSELOR CULINARE. MANUAL PENTRU SCOLILE PROFESIONALE DE COMERT" scrisa de M. POPESCU, E. VASILESCU, M. GUDI

  • ISBN/COD:455IPORATE
  • Editura:DIDACTICA SI PEDAGOGICA
  • An apariție:1964
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:594
  • Tip copertă:Cartonată (Hardcover)
  • Dimensiuni carte:18.0 x25.0 x4.0
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "TEHNOLOGIA PRODUSELOR CULINARE. MANUAL PENTRU SCOLILE PROFESIONALE DE COMERT" scrisa de autorul(i) M. POPESCU, E. VASILESCU, M. GUDI a fost publicata de editura DIDACTICA SI PEDAGOGICA in anul 1964. Cartea este scrisa in limba romana si are 594 de pagini cu coperta tip Cartonată (Hardcover). Cartea are urmatoarele dimensiuni 18.0 cm x 25.0 cm x 4.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: TEHNOLOGIA PRODUSELOR CULINARE. MANUAL PENTRU SCOLILE PROFESIONALE DE COMERT, M. POPESCU, E. VASILESCU, M. GUDI