Cartea "TEHNOLOGIA LAPTELUI SI A PRODUSELOR LACTATE" scrisa de ALBU MIRCEA, ARGESIU VICTOR
- ISBN/COD:TLPSLF
- Editura:TEHNICA
- An apariție:1954
- Limba:romana
- Nr. Pagini:323
- Tip copertă:Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:14.0 x20.0 x2.0
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "TEHNOLOGIA LAPTELUI SI A PRODUSELOR LACTATE" scrisa de autorul(i) ALBU MIRCEA, ARGESIU VICTOR a fost publicata de editura TEHNICA in anul 1954. Cartea este scrisa in limba romana si are 323 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 14.0 cm x 20.0 cm x 2.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:4,99lei
SFATURI GOSPODARESTI COLECTIV
Pret:49,00lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:5,99lei
SUPE SI CIORBE NATALIA TAUTU-STANESCU
Pret:4,99lei
PRAJITURI CU FRUCTE FLORICA GEORMANEANU
Pret:5,99lei
BUCATARIA LACTO-VEGETARIANA MARIA DELEANU, ANA ELENESCU
Pret:79,00lei
Etichete: TEHNOLOGIA LAPTELUI SI A PRODUSELOR LACTATE, ALBU MIRCEA, ARGESIU VICTOR