Cartea "TEHNOLOGIA CULINARA SI TEHNICA SERVIRII. MANUAL PENTRU LICEE ECONOMICE SI DE DREPT ADMINISTRATIV, PROFILUL ALIMENTATIE PUBLICA CLASA A X-A" scrisa de ANA CHIRVASUTA

TEHNOLOGIA CULINARA SI TEHNICA SERVIRII. MANUAL PENTRU LICEE ECONOMICE SI DE DREPT ADMINISTRATIV, PROFILUL ALIMENTATIE PUBLICA CLASA A X-A
  • ISBN/COD:191IPORATE
  • Editura:DIDACTICA SI PEDAGOGICA
  • An apariție:1980
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:145
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:14.0 x20.0 x1.0
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "TEHNOLOGIA CULINARA SI TEHNICA SERVIRII. MANUAL PENTRU LICEE ECONOMICE SI DE DREPT ADMINISTRATIV, PROFILUL ALIMENTATIE PUBLICA CLASA A X-A" scrisa de autorul(i) ANA CHIRVASUTA a fost publicata de editura DIDACTICA SI PEDAGOGICA in anul 1980. Cartea este scrisa in limba romana si are 145 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 14.0 cm x 20.0 cm x 1.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

ALTE CĂRȚI SCRISE DE ANA CHIRVASUTA

Etichete: TEHNOLOGIA CULINARA SI TEHNICA SERVIRII. MANUAL PENTRU LICEE ECONOMICE SI DE DREPT ADMINISTRATIV, PROFILUL ALIMENTATIE PUBLICA CLASA A X-A, A. CHIRVASUTA