Cartea "TEHNOLOGIA BERII, SPIRTULUI SI DROJDIEI VOL.2 TEHNOLOGIA SPIRTULUI SI DROJDIEI, PENTRU SECTIA SUBINGINERI" scrisa de HOPULELE TRAIAN
- ISBN/COD:2CDFDZ
- Editura:UNIVERSITATEA DIN GALATI
- An apariție:1980
- Limba:romana
- Nr. Pagini:248
- Tip copertă:Cartonată (Hardcover)
- Dimensiuni carte:17.0 x24.0 x1.5
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "TEHNOLOGIA BERII, SPIRTULUI SI DROJDIEI VOL.2 TEHNOLOGIA SPIRTULUI SI DROJDIEI, PENTRU SECTIA SUBINGINERI" scrisa de autorul(i) HOPULELE TRAIAN a fost publicata de editura UNIVERSITATEA DIN GALATI in anul 1980. Cartea este scrisa in limba romana si are 248 de pagini cu coperta tip Cartonată (Hardcover). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 24.0 cm x 1.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
ALIMENTATIA RATIONALA A OMULUI SANATOS IULIAN MINCU
Pret:9,99lei
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:4,99lei
SFATURI GOSPODARESTI COLECTIV
Pret:49,00lei
MIEREA IN BUCATARIE COLECTIV
Pret:4,99lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:5,99lei
Etichete: TEHNOLOGIA BERII, SPIRTULUI SI DROJDIEI VOL.2 TEHNOLOGIA SPIRTULUI SI DROJDIEI, PENTRU SECTIA SUBINGINERI, HOPULELE TRAIAN