Cartea "TEHNOLOGIA BERII, SPIRTULUI SI DROJDIEI VOL.2 TEHNOLOGIA SPIRTULUI SI DROJDIEI, PENTRU SECTIA SUBINGINERI" scrisa de HOPULELE TRAIAN

TEHNOLOGIA BERII, SPIRTULUI SI DROJDIEI VOL.2 TEHNOLOGIA SPIRTULUI SI DROJDIEI, PENTRU SECTIA SUBINGINERI
  • ISBN/COD:2CDFDZ
  • Editura:UNIVERSITATEA DIN GALATI
  • An apariție:1980
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:248
  • Tip copertă:Cartonată (Hardcover)
  • Dimensiuni carte:17.0 x24.0 x1.5
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "TEHNOLOGIA BERII, SPIRTULUI SI DROJDIEI VOL.2 TEHNOLOGIA SPIRTULUI SI DROJDIEI, PENTRU SECTIA SUBINGINERI" scrisa de autorul(i) HOPULELE TRAIAN a fost publicata de editura UNIVERSITATEA DIN GALATI in anul 1980. Cartea este scrisa in limba romana si are 248 de pagini cu coperta tip Cartonată (Hardcover). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 24.0 cm x 1.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: TEHNOLOGIA BERII, SPIRTULUI SI DROJDIEI VOL.2 TEHNOLOGIA SPIRTULUI SI DROJDIEI, PENTRU SECTIA SUBINGINERI, HOPULELE TRAIAN