Cartea "TAIEREA SI PREPARAREA PORCULUI IN GOSPODARIE" scrisa de NICOLAE OLEXIUC
- ISBN/COD:973-31-0593-7
- Editura:TEHNICA
- An apariție:1993
- Limba:romana
- Nr. Pagini:102
- Tip copertă:Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:13.0 x19.0 x0.5
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "TAIEREA SI PREPARAREA PORCULUI IN GOSPODARIE" scrisa de autorul(i) NICOLAE OLEXIUC a fost publicata de editura TEHNICA in anul 1993. Cartea este scrisa in limba romana si are 102 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 13.0 cm x 19.0 cm x 0.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
ALIMENTATIA RATIONALA A OMULUI SANATOS IULIAN MINCU
Pret:9,99lei
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:4,99lei
SFATURI GOSPODARESTI COLECTIV
Pret:49,00lei
MIEREA IN BUCATARIE COLECTIV
Pret:4,99lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:5,99lei
BUCATARIA LACTO-VEGETARIANA MARIA DELEANU, ANA ELENESCU
Pret:79,00lei
ALTE CĂRȚI SCRISE DE NICOLAE OLEXIUC
PREPARATE CULINARE DIN VANAT NICOLAE OLEXIUC
Pret:13,99lei
Etichete: TAIEREA SI PREPARAREA PORCULUI IN GOSPODARIE, NICOLAE OLEXIUC