Cartea "TAIEREA SI PREPARAREA PORCULUI IN GOSPODARIE" scrisa de NICOLAE OLEXIUC

TAIEREA SI PREPARAREA PORCULUI IN GOSPODARIE
  • ISBN/COD:973-31-0593-7
  • Editura:TEHNICA
  • An apariție:1993
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:102
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:13.0 x19.0 x0.5
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "TAIEREA SI PREPARAREA PORCULUI IN GOSPODARIE" scrisa de autorul(i) NICOLAE OLEXIUC a fost publicata de editura TEHNICA in anul 1993. Cartea este scrisa in limba romana si are 102 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 13.0 cm x 19.0 cm x 0.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

ALTE CĂRȚI SCRISE DE NICOLAE OLEXIUC

Etichete: TAIEREA SI PREPARAREA PORCULUI IN GOSPODARIE, NICOLAE OLEXIUC