Cartea "RETETAR-TIP PENTRU PREPARATE CULINARE" scrisa de GHEORGHE BOERU, VALERIU IOAN-FRANC, LUMINITA DOGARU SI COLAB.

  • ISBN/COD:5222982IPBACRE
  • Editura:MINISTERUL COMERTULUI INTERIOR
  • An apariție:1982
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:614
  • Tip copertă:Cartonată (Hardcover)
  • Dimensiuni carte:22.0 x29.0 x3.0
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "RETETAR-TIP PENTRU PREPARATE CULINARE" scrisa de autorul(i) GHEORGHE BOERU, VALERIU IOAN-FRANC, LUMINITA DOGARU SI COLAB. a fost publicata de editura MINISTERUL COMERTULUI INTERIOR in anul 1982. Cartea este scrisa in limba romana si are 614 de pagini cu coperta tip Cartonată (Hardcover). Cartea are urmatoarele dimensiuni 22.0 cm x 29.0 cm x 3.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: RETETAR-TIP PENTRU PREPARATE CULINARE, GHEORGHE BOERU, VALERIU IOAN-FRANC, LUMINITA DOGARU SI COLAB.