Cartea "PRINCIPIILE OPERATIUNILOR DE LA RECEPTIA HOTELURILOR" scrisa de SUE BAKER PAM BRADLEY JEREMY HUYTON

PRINCIPIILE OPERATIUNILOR DE LA RECEPTIA HOTELURILOR
  • ISBN/COD:978-973-115-260-8
  • Editura:C.H. BECK
  • An apariție:2007
  • Colecția:TURISM
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:330
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:13.0 x20.0 x1.5
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "PRINCIPIILE OPERATIUNILOR DE LA RECEPTIA HOTELURILOR" scrisa de autorul(i) SUE BAKER PAM BRADLEY JEREMY HUYTON a fost publicata de editura C.H. BECK in anul 2007. Cartea este scrisa in limba romana si are 330 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 13.0 cm x 20.0 cm x 1.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GEOGRAFIE

Etichete: PRINCIPIILE OPERATIUNILOR DE LA RECEPTIA HOTELURILOR, SUE BAKER PAM BRADLEY JEREMY HUYTON