Cartea "PREPARAREA CULINARA A ALIMENTELOR CONSERVATE PRIN FRIG" scrisa de G. FACIU, T. OTEL
- ISBN/COD:20426CPCSPR
- Editura:TEHNICA
- An apariție:1962
- Limba:romana
- Nr. Pagini:135
- Tip copertă:Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:14.0 x20.0 x0.2
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "PREPARAREA CULINARA A ALIMENTELOR CONSERVATE PRIN FRIG" scrisa de autorul(i) G. FACIU, T. OTEL a fost publicata de editura TEHNICA in anul 1962. Cartea este scrisa in limba romana si are 135 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 14.0 cm x 20.0 cm x 0.2 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:4,99lei
SFATURI GOSPODARESTI COLECTIV
Pret:49,00lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:5,99lei
SUPE SI CIORBE NATALIA TAUTU-STANESCU
Pret:4,99lei
PRAJITURI CU FRUCTE FLORICA GEORMANEANU
Pret:5,99lei
BUCATARIA LACTO-VEGETARIANA MARIA DELEANU, ANA ELENESCU
Pret:79,00lei
Etichete: PREPARAREA CULINARA A ALIMENTELOR CONSERVATE PRIN FRIG, G. FACIU, T. OTEL