Foloseste codul: LOVE20 la finalizarea comenzii, pentru a obtine - 20% discount la toate produsele noastre!
Cartea "NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA. MANUAL PENTRU LUCRATORII DIN SECTORUL ALIMENTAR" scrisa de NICOLAE POLL, ADRIANA SERBAN
- ISBN/COD:973-570-151-0
- Editura: CORESI
- An apariție: 1999
- Limba: romana
- Nr. Pagini: 151
- Tip copertă: Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:17.0 x24.0 x1.0
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA. MANUAL PENTRU LUCRATORII DIN SECTORUL ALIMENTAR" scrisa de autorul(i) NICOLAE POLL, ADRIANA SERBAN a fost publicata de editura CORESI in anul 1999. Cartea este scrisa in limba romana si are 151 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 24.0 cm x 1.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:3,99lei
DOMUS. ALMANAH AL REVISTEI STEAUA COLECTIV
Pret:10,99lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:8,99lei
BUCATARIA VACANTEI ELENA RUSU
Pret:3,99lei
PRAJITURI CU FRUCTE FLORICA GEORMANEANU
Pret:3,99lei
DIN BUCATARIA POPOARELOR DOINA DRAGOS
Pret:10,99lei
Etichete: NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA. MANUAL PENTRU LUCRATORII DIN SECTORUL ALIMENTAR, NICOLAE POLL, ADRIANA SERBAN