Cartea "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2003, VOL.14, NR.1" scrisa de COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU

MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2003, VOL.14, NR.1
  • ISBN/COD:1222-1120
  • Editura:UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI
  • An apariție:2003
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:136
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:16.0 x23.0 x0.6
  • Mentiuni:PROCESAREA TERMICA A FAINII. PROCESAREA HIDROTERMICA A FAINII. PROCESE HIDRO-TERMICE DE IMBUNATATIRE A PROPRIETATILOR TEHNOLOGICE ALE TARATELOR PENTRU PANIFICATIE, ETC.
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2003, VOL.14, NR.1" scrisa de autorul(i) COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU a fost publicata de editura UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI in anul 2003. Cartea este scrisa in limba romana si are 136 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 16.0 cm x 23.0 cm x 0.6 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2003, VOL.14, NR.1, COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU