Cartea "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.4" scrisa de COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU

MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.4
  • ISBN/COD:1222-1120
  • Editura:UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI
  • An apariție:2002
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:140
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:16.0 x23.0 x0.5
  • Mentiuni:METODE BIOLOGICE DE COMBATERE A MOCEGAIULUI PRODUSELOR DE PANIFICATIE. PROCESE TEHNOLOGICE DE GERMINARE A GRAULUI. VALORIFICAREA SECAREI. MORI DE GRAU REALIZAZTE DE SC I.M.A. SA IASI. TRATAMENTUL TERMIC AL FAINURILOR. PROCESAREA BOABELOR INTREGI DE CEREALE. ETC.
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.4" scrisa de autorul(i) COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU a fost publicata de editura UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS GALATI in anul 2002. Cartea este scrisa in limba romana si are 140 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 16.0 cm x 23.0 cm x 0.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: MORARIT SI PANIFICATIE. BULETIN INFORMATIV, ANUL 2002, VOL.13, NR.4, COORDONATOR: CONSTANTIN MORARU