Cartea "METODE MODERNE PRIVIND IMBOGATIREA VALORII NUTRITIVE A PRODUSELOR ALIMENTARE" scrisa de BRAD SEGAL, GHEORGHE COSTIN, RODICA SEGAL

METODE MODERNE PRIVIND IMBOGATIREA VALORII NUTRITIVE A PRODUSELOR ALIMENTARE
  • ISBN/COD:401IP13D1918ME
  • Editura:CERES
  • An apariție:1987
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:222
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:17.0 x24.0 x1.0
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "METODE MODERNE PRIVIND IMBOGATIREA VALORII NUTRITIVE A PRODUSELOR ALIMENTARE" scrisa de autorul(i) BRAD SEGAL, GHEORGHE COSTIN, RODICA SEGAL a fost publicata de editura CERES in anul 1987. Cartea este scrisa in limba romana si are 222 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 24.0 cm x 1.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: METODE MODERNE PRIVIND IMBOGATIREA VALORII NUTRITIVE A PRODUSELOR ALIMENTARE, BRAD SEGAL, GHEORGHE COSTIN, RODICA SEGAL