Foloseste codul: LOVE20 la finalizarea comenzii, pentru a obtine - 20% discount la toate produsele noastre!
Cartea "METODE MODERNE PRIVIND IMBOGATIREA VALORII NUTRITIVE A PRODUSELOR ALIMENTARE" scrisa de BRAD SEGAL, GHEORGHE COSTIN, RODICA SEGAL
- ISBN/COD:401IP13D1918ME
- Editura: CERES
- An apariție: 1987
- Limba: romana
- Nr. Pagini: 222
- Tip copertă: Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:17.0 x24.0 x1.0
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "METODE MODERNE PRIVIND IMBOGATIREA VALORII NUTRITIVE A PRODUSELOR ALIMENTARE" scrisa de autorul(i) BRAD SEGAL, GHEORGHE COSTIN, RODICA SEGAL a fost publicata de editura CERES in anul 1987. Cartea este scrisa in limba romana si are 222 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 24.0 cm x 1.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:3,99lei
DOMUS. ALMANAH AL REVISTEI STEAUA COLECTIV
Pret:10,99lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:8,99lei
BUCATARIA VACANTEI ELENA RUSU
Pret:3,99lei
PRAJITURI CU FRUCTE FLORICA GEORMANEANU
Pret:3,99lei
DIN BUCATARIA POPOARELOR DOINA DRAGOS
Pret:10,99lei
Etichete: METODE MODERNE PRIVIND IMBOGATIREA VALORII NUTRITIVE A PRODUSELOR ALIMENTARE, BRAD SEGAL, GHEORGHE COSTIN, RODICA SEGAL