Cartea "METODE DE USCARE A LEGUMELOR SI FRUCTELOR IN GOSPODARIE" scrisa de ADRIANA PARASCHIV, HORIA BARTOI

METODE DE USCARE A LEGUMELOR SI FRUCTELOR IN GOSPODARIE
  • ISBN/COD:11494IP13D1918ME
  • Editura:CERES
  • An apariție:1976
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:88
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:12.0 x16.0 x0.5
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "METODE DE USCARE A LEGUMELOR SI FRUCTELOR IN GOSPODARIE" scrisa de autorul(i) ADRIANA PARASCHIV, HORIA BARTOI a fost publicata de editura CERES in anul 1976. Cartea este scrisa in limba romana si are 88 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 12.0 cm x 16.0 cm x 0.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE

Etichete: METODE DE USCARE A LEGUMELOR SI FRUCTELOR IN GOSPODARIE, ADRIANA PARASCHIV, HORIA BARTOI