Cartea "INFLUENTA PROCESELOR TEHNOLOGICE ASUPRA CALITATII PRODUSELOR ALIMENTARE" scrisa de C.BANU DESPINA BORDEI
- ISBN/COD:213IPORAIN
- Editura:TEHNICA
- An apariție:1974
- Limba:romana
- Nr. Pagini:446
- Tip copertă:Cartonată (Hardcover)
- Dimensiuni carte:15.0 x21.0 x2.5
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "INFLUENTA PROCESELOR TEHNOLOGICE ASUPRA CALITATII PRODUSELOR ALIMENTARE" scrisa de autorul(i) C.BANU DESPINA BORDEI a fost publicata de editura TEHNICA in anul 1974. Cartea este scrisa in limba romana si are 446 de pagini cu coperta tip Cartonată (Hardcover). Cartea are urmatoarele dimensiuni 15.0 cm x 21.0 cm x 2.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA TEHNICA
PRACTICA FOTOGRAFICA HELMUT STAPF
Pret de la:4,99lei
PROCEDEE SPECIALE DE FORMARE SIMION BUZILA
Pret:9,00lei
FIABILITATEA - SANSA SI RISC AL. ISAC-MANIU, V.GH. VODA
Pret:7,99lei
DEVELOPAREA MATERIALULUI ALB NEGRU NORBERT GOBEL
Pret de la:4,99lei
PUNEREA LA PUNCT LA FOTOGRAFIERE C. SILISTRARIANU
Pret:3,99lei
Etichete: INFLUENTA PROCESELOR TEHNOLOGICE ASUPRA CALITATII PRODUSELOR ALIMENTARE, C.BANU DESPINA BORDEI