Livrare & Returnări

1. Livrare 

    - Datorită contractului avantajos pe care Anticariat Ursu l-a incheiat cu cei de la firma de curierat Nemo Curier, livrarea cărților se face oriunde in România prin intermediul Nemo Curier - 14 lei, indiferent de numărul de cărți comandate sau greutatea coletului.

 Nemo Curier îți aduce cărțile dorite, exact la destinație, acasă sau la serviciu, oriunde in România (oraș sau zona rurală), cu numai 14 lei, fără kilometri suplimentari.

    - Nu expediem prin Posta Română sau alte firme de curierat.

     - Livrarea gratuită o primesc clienții care comandă în valoare de peste 200 lei.

    - Cei din apropierea Iașului, pot solicita ridicarea cărților de la sediul nostru din Mogoșești.

2. Returnări     

    Echipa Anticariat Ursu are în permanență grijă de cărțile care ajung pe rafturile noastre să fie în stare bună și foarte bună. Întotdeauna încercăm ca produsele de pe site sa fie pe stoc, astfel să evităm din start eventualele neplăceri legate de starea cărților sau lipsa produselor comandate.

    Dar bineînțeles mai sunt și momente când mai greșim, sigur că recunoaștem acest lucru, de care ne cerem scuze anticipat.

    Pentru orice neplăceri legate de cărțile comandate, noi va garantăm posibilitatea returnării lor, putându-se înlocui cărțile cu probleme sau restitui contravaloarea lor.

    Returul cărților este posibil în termen de 30 de zile de la achiziția lor. Este necesară păstrarea facturii și a ambalajului coletului.

    Taxele de returnare vor fi suportate de cumpărător.

3. Comanda minima este de 10 lei, la care se adaugă taxa de livrare.

Vă urăm navigare placută!