Termeni și condiții

Termeni și condiţii

Clienții pot comanda produse (cărți) de pe site-ul anticariat-ursu.ro fie cu ajutorul coșului de cumpărături, fie telefonic. Comenzile telefonice se pot face doar în intervalul orar Luni-Vineri 9-18.

Comenzile care au fost plasate într-o zi lucrătoare înainte de ora 15:00 vor fi expediate în aceeași zi sau maxim în ziua următoare.

Prețul afișat pe site în momentul cumpărării este cel final.

Important: există o probabilitate de aproximativ 1% ca una sau mai multe cărți comandate să nu existe în stocul fizic, din diverse motive, de cele mai multe ori eroare umană neintenționată. În cazul în care una sau mai multe cărți lipsesc din comanda dumneavoastră, veți fi anunțat(ă) telefonic înainte de expedierea comenzii, și vi se va cere re-confirmarea pentru a trimite comanda cu unul sau mai multe produse în minus.

Anticariat-ursu.ro este un anticariat, ceea ce înseamnă că vindem cărți la mâna a 2-a. Cărțile sunt aproape toate în stare bună, iar atunci când au vreun defect, acesta este menționat în descrierea produsului.

Fotografiile au caracter informativ. Produsele primite efectiv pot avea mici diferențe față de fotografia de pe site, dar politica site-ului este de a vinde numai cărți în stare bună, dacă niciun defect nu este menționat în descriere.

Acceptăm amânarea expedierii comenzii cu maxim o săptămână din momentul când a fost efectuată comanda pe site. Clientul care dorește amânarea poate specifica acest lucru în câmpul de comentarii client. Este dreptul nostru să refuzăm a mai trimite comenzi către clienții care amână mai mult de o săptămână.

Odată comanda efectuată, în cel mai scurt timp posibil, cineva se ocupă de prelucrarea ei (scos cărțile de la raft, emitere factura, făcut AWB pentru curier, împachetarea coletului, etc). Din acest motiv, ne este greu să refacem comanda, în cazul în care clientul solicită să scoatem anumite cărți din comandă. Este bine să vă decideți ce cărți doriți în momentul când efectuați comanda, și apoi să solicitați să scoatem cărți din comandă doar ca excepție. Ne rezervăm dreptul de a nu mai lucra cu clienții care solicită foarte des să scoatem cărți din comandă, pentru că nu considerăm că este corect față de noi. Clientul poate modifica comanda prin telefon (luni-vineri între orele 9-18) de preferat într-un timp cât mai scurt după efectuarea comenzii. Comanda nu mai poate fi modificată odată ce a fost preluată de curier.

Modalități de plată:

-Ramburs la primirea coletului

Anticariat-ursu.ro respectă dreptul clientului de a returna produsele în 30 de zile de la primirea lor, fără vreo explicație, conform prevederilor Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Pentru a primi detaliile despre retur, puteți apela numărul de telefon 0741012613 de luni până vineri între orele 9-18. Nu trimiteți colet cu ramburs în cazul returului, indiferent de motivul acestuia! Mai întâi se va trimite coletul simplu pentru a putea fi verificat de către personalul echipei Anticariat Ursu. În momentul în care se va constata că starea și numărul cărților corespunde comenzii inițiale, atunci veți primi banii contravaloare comandă prin mandat poștal sau transfer bancar.

În cazul promoţiilor ce anunţă transport gratuit de la o anumită sumă, pentru a beneficia de transport gratuit, este nevoie ca valoarea cărţilor din comandă să fie cel puţin egală cu suma de la care anunţăm că oferim transport gratuit. 

În cazul promoţiilor la care oferim reduceri în funcţie de numărul de cărţi adăugate în coş, reducerile nu se cumulează cu oricare alte comenzi.