Cartea "GHID PENTRU REALIZAREA UNUI ABATOR SI A UNEI UNITATI DE PREPARATE DIN CARNE IN CONDITII DE MICA INDUSTRIE" scrisa de CALOIANU EMILIA, ZALUTCHI PETRINA
- ISBN/COD:973-85098-5-8
- Editura:UNIVERSITAS COMPANY
- An apariție:2001
- Limba:romana
- Nr. Pagini:54
- Tip copertă:Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:14.0 x20.0 x0.3
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "GHID PENTRU REALIZAREA UNUI ABATOR SI A UNEI UNITATI DE PREPARATE DIN CARNE IN CONDITII DE MICA INDUSTRIE" scrisa de autorul(i) CALOIANU EMILIA, ZALUTCHI PETRINA a fost publicata de editura UNIVERSITAS COMPANY in anul 2001. Cartea este scrisa in limba romana si are 54 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 14.0 cm x 20.0 cm x 0.3 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
ALIMENTATIA RATIONALA A OMULUI SANATOS IULIAN MINCU
Pret:9,99lei
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:4,99lei
SFATURI GOSPODARESTI COLECTIV
Pret:49,00lei
MIEREA IN BUCATARIE COLECTIV
Pret:4,99lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:5,99lei
Etichete: GHID PENTRU REALIZAREA UNUI ABATOR SI A UNEI UNITATI DE PREPARATE DIN CARNE IN CONDITII DE MICA INDUSTRIE, CALOIANU EMILIA, ZALUTCHI PETRINA