Cartea "GHID GOURMET. MIC TRATAT DE SUPRAVIETUIRE IN RESTAURANT" scrisa de DAVID D'APRIX
- ISBN/COD:973-569-702-5
- Editura:NEMIRA
- An apariție:2005
- Limba:romana
- Nr. Pagini:191
- Tip copertă:Necartonată (Paperback)
- Dimensiuni carte:12.0 x18.0 x1.0
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "GHID GOURMET. MIC TRATAT DE SUPRAVIETUIRE IN RESTAURANT" scrisa de autorul(i) DAVID D'APRIX a fost publicata de editura NEMIRA in anul 2005. Cartea este scrisa in limba romana si are 191 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 12.0 cm x 18.0 cm x 1.0 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:4,99lei
SFATURI GOSPODARESTI COLECTIV
Pret:49,00lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:5,99lei
SUPE SI CIORBE NATALIA TAUTU-STANESCU
Pret:4,99lei
PRAJITURI CU FRUCTE FLORICA GEORMANEANU
Pret:5,99lei
BUCATARIA LACTO-VEGETARIANA MARIA DELEANU, ANA ELENESCU
Pret:79,00lei
Etichete: GHID GOURMET. MIC TRATAT DE SUPRAVIETUIRE IN RESTAURANT, DAVID D'APRIX