Cartea "FIZIOLOGIA SI TEHNOLOGIA PASTRARII PRODUSELOR HORTICOLE" scrisa de IOAN BURZO

FIZIOLOGIA SI TEHNOLOGIA PASTRARII PRODUSELOR HORTICOLE
  • ISBN/COD:2991986IPORAFI
  • Editura:TEHNICA
  • An apariție:1986
  • Limba:romana
  • Nr. Pagini:252
  • Tip copertă:Necartonată (Paperback)
  • Dimensiuni carte:14.0 x21.0 x1.5
Distribuie
  • Disponibilitate:Stoc epuizat

Aceasta carte "FIZIOLOGIA SI TEHNOLOGIA PASTRARII PRODUSELOR HORTICOLE" scrisa de autorul(i) IOAN BURZO a fost publicata de editura TEHNICA in anul 1986. Cartea este scrisa in limba romana si are 252 de pagini cu coperta tip Necartonată (Paperback). Cartea are urmatoarele dimensiuni 14.0 cm x 21.0 cm x 1.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA AGRICULTURA/ ZOOTEHNIE

Etichete: FIZIOLOGIA SI TEHNOLOGIA PASTRARII PRODUSELOR HORTICOLE, IOAN BURZO