Foloseste codul: LOVE20 la finalizarea comenzii, pentru a obtine - 20% discount la toate produsele noastre!
Cartea "CONDITIONAREA SI VALORIFICAREA SUPERIOARA A MATERIILOR PRIME VEGETALE IN SCOPURI ALIMENTARE. TEHNOLOGII SI INSTALATII" scrisa de LUCIAN IOANCEA, IOSIF KATHREIN
- ISBN/COD:333IPCRACO
- Editura: CERES
- An apariție: 1988
- Limba: romana
- Nr. Pagini: 360
- Tip copertă: Cartonată (Hardcover)
- Dimensiuni carte:17.0 x24.0 x1.5
- Disponibilitate:Stoc epuizat
Aceasta carte "CONDITIONAREA SI VALORIFICAREA SUPERIOARA A MATERIILOR PRIME VEGETALE IN SCOPURI ALIMENTARE. TEHNOLOGII SI INSTALATII" scrisa de autorul(i) LUCIAN IOANCEA, IOSIF KATHREIN a fost publicata de editura CERES in anul 1988. Cartea este scrisa in limba romana si are 360 de pagini cu coperta tip Cartonată (Hardcover). Cartea are urmatoarele dimensiuni 17.0 cm x 24.0 cm x 1.5 cm (Lungime x Latime x Inaltime)
ALTE CĂRȚI DIN CATEGORIA GASTRONOMIE
PRINCIPII DE IGIENA ALIMENTARA ION ENESCU
Pret:7,99lei
SUCURI DE FRUCTE SI BAUTURI RACORITOARE PREPARATE IN CASA JEAN JURUBITA
Pret de la:3,99lei
DOMUS. ALMANAH AL REVISTEI STEAUA COLECTIV
Pret:10,99lei
SFATURI PRACTICE PENTRU GOSPODINE DRAGA NEAGU
Pret:8,99lei
BUCATARIA VACANTEI ELENA RUSU
Pret:3,99lei
300 RETETE CULINARE PENTRU BOLNAVII DE FICAT ROZALIA MURESANU
Pret:15,99lei
Etichete: CONDITIONAREA SI VALORIFICAREA SUPERIOARA A MATERIILOR PRIME VEGETALE IN SCOPURI ALIMENTARE. TEHNOLOGII SI INSTALATII, LUCIAN IOANCEA, IOSIF KATHREIN